My shopping list

Print Clear cart
English (International)

Garageinredning med Elfa förvaring

Är ditt garage så fullt av prylar att bilen inte får plats? Ligger sommarsäsongens (eller vinterns) redskap och skräpar längst in i garaget eller förrådet och du vill hellre påta i trädgården än trassla upp vattenslangar? Om så är fallet är det dags inreda garaget med vägghängd förvaring för att att frigöra golvyta. Med hjälp av praktisk och effektiv garageförvaring kan du få ordning på cyklar, trädgårdsredskap, vinterdäck, gräsklippare, halvtomma fröpåsar och verktyg.

Utnyttja höjden till förvaring
Genom att använda ett måttanpassat hyllsystem utnyttjar man väggens höjd och bredd till max. En bärlist med väggskenor eller hängskenor för hyllor och krokar är en utmärkt förvaringslösning då just höjden utnyttjas och större golvutrymme skapas. Komplettera gärna med en redskapstavla som du hänger upp verktygen på.

Förvara på trådhyllor
I garaget eller förrådet känns det ofta som om ljuset aldrig räcker till. Trådhyllor, som släpper igenom ljuset, är ett bra val i för förvaring i ett sådant utrymme. Att hyllorna dessutom är justerbara i höjdled låter dig anpassa din förvaring efter det som ska förvaras.

Flexibel förvaring med krokar
Använder du krokarna tillsammans med en kroklist kan du enkelt snäppa fast dem och flytta dem efter behov. De robusta krokarna är gummiklädda för att skydda dina redskap och finns för alla typer av föremål – från vattenslangen och krattan till sprayflaskan.

Keep control ...

Three tips for keeping a storeroom tidy

Förvaringstavla för verktyg och trädgårdsredskap